Megelőzés, szájhigiénia

  • Megelőzés (Profilaxia)

Számos tudományos kutatás alátámasztotta, hogy az egészséges fogazatunkért a megfelelő szájhigiénia mellett a különböző betegségek megelőzésével tehetjük a legtöbbet. Ezt a tevékenységet érdemes közösen Önre szabnunk, hiszen minden emberi szervezet, és így mindenki fogazata is más és más.

  • Megelőzési terv a fogászati panaszok ellen

Egy gondosan felállított, egyedi megelőzési terv nagymértékben mérsékli a fogíny es fogágy betegség kialakulását, valamint a fogak szuvasodás kockázata is jelentősen csökken.

  • Félévente fogászati ellenőrzés

A megelőzés fontos eleme a rendszeres fogászati kontroll, így érdemes 6-12 havonta felkeresnie bennünket. A rendszeres ellenőrzés során, professzionális fogtisztítást végzünk, illetve komplex dentál higiéniai kezelést nyújtunk.

  • Barázdazárás

A megelőzés, illetve a szájhigiénia egyik fontos eleme a „barázdazárás”, amely kezelés során ellátjuk a fogak felületének azon részeit, amik nehezen tisztíthatóak és ezáltal elősegítik a fogak szuvasodását.

  • Igényes szájápolás

Az igényességet a megfelelő rendszeresség és alaposság, illetve az eszközök és anyagok minősége adja. Nem mindegy, milyen fogtisztító eszközöket (fogkefe, fogköz tisztító kefe, fogselyem) és anyagokat (fogkrém, szájvíz, fogfehérítő) használ!

bejelentkezesgomb
Időpontfoglalás
Nyitvatartás
+36 (1) 533 3090
E-mail
Cím – térkép