Mitől függ a fogászati beavatkozás ára?

A felhasznált fogászati (segéd)anyagok minőségétől

Senkinek sem mindegy milyen minőségű anyag kerül a szájába!? Gondoljunk csak az ételekre, milyen széles skálán mozog a beszerzési áruk, minőségtől függően. Nos, ugyan ez a helyzet a beépítésre kerülő fogászati anyagokkal, és a beavatkozások során felhasznál segédanyagokkal egyaránt. A Német Fogászati Centrum alapértékeinek – a Páciensek érdekének – megfelelően soha nem fogja e tekintetben a gyengébb minőséget választani!

A rendelő rezsijétől

A fogászat fizikai kialakítása is nagymértékben alakítja a fogászati árakat, hiszen a rendelő építészeti állapota, a belső építészeti megoldások, mind hatással vannak a szolgáltatások árára. Igyekszünk Önt a nemzetközi színvonalat tükröző körülményekkel fogadni, annak érdekében, hogy a gyógyulása megfelelő ütemben és hangulatban történjen.

A fogorvos óradíjától

A fogorvos munkadíja tükrözi azt a tudást, amit az életútja során felhalmozott. Azt a szaktudást, amit az egyetem elvégzésétől a hazai és nemzetközi képzéseken összegyűjtött és a napi munkája során Pácienseinek átadni képes. A Német Fogászati Centrumban a legfontosabb szakmai erénynek azt tartjuk, hogy valamennyi munkatársunk szakmájára igényes és nyitott személyiség legyen. Hogy orvosaink, minden új és hasznos felfedezést azonnal képesek legyenek Pácienseinek érdekében alkalmazni.

A fogorvosi berendezésektől

Magától értetődő, hogy a legkorszerűbb, magas minőséget képviselő, márkás fogorvosi berendezések drágák. Nem mindegy, hogy a legújabb technikát képviselő orvosi székben ül, vagy esetleg egy ismeretlen gyártó néhány éves kezelőjében. Érezni fogja a különbséget! A Német Fogászati Centrumban törekszünk arra, hogy a teljes műszerparkunk tükrözze a mai kor által nyújtható legmagasabb minőséget.

Időpontfoglalás
Nyitvatartás
+36 (1) 533 3090
E-mail
Cím – térkép