Félelemmentes fogászat

Miért félünk a fogorvostól?

Bár nem is gondolnánk, a félelem a fogászati kezeléstől, a társadalom nagy részét érintő jelenség. Ennek gyökerei egy régi, rossz beidegződésben keresendőek, miszerint fogorvoshoz csak akkor megyünk, ha már fáj. Így a fogorvos képe szorosan összekapcsolódott a fájdalommal. Ráadásul egy már fájó fogat kezelni sem egyszerű! Küzdjük le közösen a félelmet!

Hogyan küzdhető le a félelem?

Csak el kell szakadnunk ettől a ósdi „hagyománytól” és egy csapásra megszűnik a félelem. Ne várjon addig, míg a fájdalom hozza el hozzánk, mert akkor valóban félni fog a beavatkozásoktól. Mi különös figyelmet fordítunk arra, hogy ne féljen a kezelésektől. Bizakodva várunk Önre! Arra, hogy fájdalommentesen jön el a Német Fogászati Centrumba és elégedetten fog rendszeresen visszatérni!

Mennyi idő alatt lehet leküzdeni a félelmet?

Van olyan Páciens, akinek az első alkalommal, gyorsan sikerül. Persze olyan is van, aki többször, segítséggel tudja csak leküzdeni a félelmet. Nemzetközi tapasztalatunk alapján elmondhatjuk, vannak olyanok, akik csak komoly segítséggel tudnak átjutni ezen az akadályon. Azonban az ellenérzéseinket le kell küzdenünk ahhoz, hogy – közös erőfeszítésünk eredményeként – egész életünkön elkísérjenek egészséges és esztétikus fogaink! A Német Fogászati Centrum minden támogatást megad ehhez!

Különleges kezelés

Amennyiben úgy érzi, hogy a félelem, szorongás tekintetében különösen érintett, kérjük, ezt telefonon, előzetesen jelezze, és mi ennek megfelelően, egyedi felkészítő terápiában fogjuk részesíteni. Ez egyes esetekben „csupán” egy részletes, tájékoztató megbeszéléssel kezdődik, majd egy kisebb felvezető kezelésen keresztül vezet a félelemmentes, nagyobb beavatkozásokig. A félelem mértékétől függően, akár altatásos kezelésekre is lehetőség van a Német Fogászati Centrumban. Célunk, hogy Pácienseinket egy kellemes, félelemmentes állapotba vezessük, ahol már majd az éber kezeléseket is szívesen veszik.

Mit teszünk, hogy ne féljen?

  • Tájékoztató, ismerkedő, felvezető beszélgetés(ek)
  • Félelemambulancia
  • Feszültségcsökkentő homeopátia
  • Feszültségoldás
  • esetleg éberszedálásban vagy mélyaltatásban történő kezelés

Altatás, éber szedálás

A fogászati kezelések döntő többségéhez elegendő a helyi érzéstelenítés (vagy még az sem kell). Már az érzéstelenítés módját és mértékét is egyeztetjük Pácienseinkkel. A nagyobb sebészeti beavatkozásoknál, sokszoros fogbeültetésnél (implantálásnál) vagy a beavatkozástól való félelem esetén lehetőség van a Német Fogászati Centrumban aneszteziológus orvos által felügyelt altatásos kezelésre is. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

bejelentkezesgomb
Időpontfoglalás
Nyitvatartás
+36 (1) 533 3090
E-mail
Cím – térkép